آشنایی با میگو ؛نحوه صید و خواص این موجود دوست داشتنی
میگو و زیستگاه های آن
میگو ها جز دسته سخت پوستان و از شاخه بندپایان بوده که جسته ای ریز و کشیده دارد که انواع مختلفی دارند که هر کدام در نقاط و اکوسیستم های مختلف پراکنده شده اند. از جمله زیستگاه های آنها می توان به :بستر رودخانه ها ؛دریا و دریاچه ها اشاره کرد.از دیگر اسم های میگو می تواتن ابن اسامی را نام برد که برخی از آنان اشاره به گوته میگو یا نامهای شناخته شده بین مردم است. مانند:ملخ دریایی، جرادالبحر، ملخ بیبال. ملخآبی
چالب است بدانید که از بین قراوانی این گونه تنها فقط ۲۰ مورد شناسایی و مورد بهره برداری خوراکی قرار گزفته است
نحوه صید میگو:
سالیان دراز است که صیادان به صید میگو می پردازن و رایچ ترین شیو صید آن به صورت تورترال کف روب است. که ابن روش سنتی بسیار مخرب برای محیط زیست و گوته های چانوری موچود در دریاست به خاطر همین از شیوه فقط در زمان صید میگو میتوان استفاده کرد در باقی ایام غیر مجاز است.
صید میگو از طریق لتسر نیز امکان پذیر است ولی به شدت زمان بر است و تعداد خیلی کمی می شود صید کرد.
منطقه صید میگو
میگو ها هم در آب شیرین و هم آب شور زندگی می کنند که امروز به صورت پرورشی نیر یافت می شوند اما بزرگترین خواستگاه آنان در چنوب کشور است یعنی در آب های ساحلی استان بوشهر و هرمزگان یه مدت یک ماه صید میگو اغاز می شود در ماه مرداد لنچ ها برای صید یه اب می روند
خواص میگو:
میگو یکی ار محبوب ترین غذا های دریایی یا ویژگی های فوق العاده است مه امروزه انتخاب در سبد کالای مردم شده است که در این مقاله به صورت خلاصه به برخی از آن را نام می بریم پس یا ما همراه باشید.
۱٫کمک به لاغری
۲٫سلامت پوست و مو
۳٫افزایش انرژی روزانه
۴٫کمک به رفع خستگی
۵٫تفویت استخوان ها و غضروف سازی
۶٫درمان وپیشگیری از کم خونی
۷٫تولید سلول قرمز
۸٫سلامت قلب و عروق
۹٫تفویت عملکرد مغز
۱۰٫تفویت بینایی
۱۱٫تقویت عملکرد تیروید
در پایان بهتر است میگو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و فسفر؛کلسیم؛ پتاسیم ؛فاقد چربی و… از بعصی از بیماری ها پیشگیری میکند که باعث محبوییت در بازار مصرف شده است.
بیشتر بخوانیم:
۱ آیا میگو از سرطان پیشگیری میکند
۲ صید ماهی در آب شیرین
۳ شاه میگو چیست
۴ طرز تهیه قلیه میگو
۴ روش پخت میگو پلو با برنج هندی
۵ روش پاک کردن میگو